Wie is DK Audio?

Het vastleggen van de passie in live-muziek. Dat is ons doel.

In het kort zorgt DK Audio voor het vastleggen van een live performance. Wij zorgen voor de technische kant, zodat jij je kan focussen op waar jij goed in bent, namelijk performen! Omdat geen act / band gelijk is, zijn alle optredens anders. Hierin ligt voor DK Audio de uitdaging om elke keer de passie die jij aan het publiek laat zien te vertalen naar een fysieke registratie. Dit is ons doel! Jij de passie, wij de techniek!

Mijn naam is Donny Koolmees

Meer over mij:

Ik ben na mijn opleiding voor Podiumtechnologie aan het Grafisch Lyceum te Rotterdam begonnen met DK Audio. Dit omdat het een enorm leuk vak is. Eigenlijk heb ik van mijn hobby mijn vak gemaakt. Al snel na mijn opleiding kon ik bij het facilitaire bedrijf Ampco Flashlight aan de slag in loondienst. Dit doe ik tot de dag als vandaag nog met veel plezier. Omdat het een groot bedrijf is kom je de gekste dingen tegen. Van hele grote festivals in het buitenland tot kleine toffe producties voor een select gezelschap.

Omdat werktijden in dit vak nooit hetzelfde zijn heb ik regelmatig overdag tijd om mij te focussen op mijn eigen projecten. Regelmatig doe ik dit in samenwerking met de TU Delft. De TU Delft heeft een professionele opnamestudio, waar ik vaak meewerk aan projecten. Dit is een andere tak van sport omdat je vaak meer met ‘sound maken’ bezig bent. Het is voor mij een uitdaging om echt het gevoel van de artiest vast te leggen. Dat geeft mij een kick.

Ook ben ik gespecialiseerd in het maken van meersporen opnames van live optredens. Live muziek is echt mijn passie. Op een podium gebeurt er iets magisch tussen band en publiek. Om die pure ‘live’ feel te krijgen moet je echt met zweet op je voorhoofd op of voor een podium staan. Die interactie tussen bandleden en publiek krijg je nooit in de studio. Dit doe ik onder de naam DK Audio.

Ik hoop dat je met dit korte verhaaltje een beetje een beeld krijgt wat ik doe en wie ik ben. Check voor laatste nieuwtjes en ontwikkelingen mijn blog en druk ff op het duimpje op Facebook.

Groeten en hopelijk tot snel op een mooie productie!