Live Recording

Heb je een bijzonder optreden? Wil je deze graag vastleggen? Wil je een album uitbrengen van een toffe gig? Of wil je een promo video incl vette live sound?

Als dit een van die dingen is wat je zoekt ben je hier op het juiste adres. Om een goede live performance op te nemen is het van belang om elke bron (microfoon) apart op te nemen. We noemen dit multi-tracken. Met deze opnames kan je in alle rust aan de slag om deze tot een perfecte sound te mixen. Met multi-tracken kan je nu klinken zoals jij wilt!

Voor een 16 kanalen multitrack opname (set van max 30 min), incl editing en mix. Dus helemaal compleet rekenen wij 600,- incl BTW.

Voor een live opname van 24 kanalen (set van max 60 min), incl editing en mix, rekenen wij 800,- euro incl BTW.

Opnames op elke lokatie mogelijk, ook locaties zonder PA Systeem. Denk aan locaties met een mooie akoestiek of oefenruimtes. Ook hebben wij nauwe banden met mensen die uitblinken in het maken van videoclips en live video registraties, vraag naar de mogelijkheden.

Geluid opnames gebeurt op basis van een professioneel multi-tracksysteem dmv een analoge split met hoogwaardige Pre-Amps en Converters. Ondersteunde Sample-rates tot 96K. Ook dragen wij zorg voor speciale ambiance microfoons om de sfeer van de zaal te pakken.

Omdat geen band, act en optreden gelijk is, maak ik graag een passende offerte voor jullie. Neem contact met me op en we bedenken samen een manier om jou unieke performance vast te leggen.

+31617018658 of info@dkaudio.nl